Защо да вземем плейстейшън 4 втора ръка

През последните години игровите конзоли се наложиха като най добрата геймърска платформа и печелят все повече фенове. А сред тях платформата плейстейшън (PlayStation) на Sony безспорно успя да си извоюва лидерско място с изключително висококачествена графика, огромен брой ексклузивни заглавия, както и мрежови услуги – запазена марка, която прави играта още по-голямо забавление.

През последната година и половина Sony дори увеличи този ефект, пускайки на пазара наистина огромен брой нови впечатляващи заглавия. Много от тях – ексклузивно за тази гейм платформа.

Всичко това прави платформата плейстейшън изключително предпочитана за все повече потребители – както деца и младежи, така и по-възрастни геймъри, което вече имат утвърдени навици при избора на игрови заглавия. А версия 4 на тази гейм – конзола се превърна в една от най-предпочитаните джаджи на пазара на развлекателни технологии.

Това съответно държи и цената на игровата приставка достатъчно висока, ако пазаруваме от официалните източници за гейм продукти.

Какъв избор имаме, ако желаем да се сдобием с такава конзола?

Единият вариант е да изчакаме някоя от промоциите на доставчиците на такива продукти. Трудно е обаче да предвидим кога ще бъде това. Освен това точно този тип гейм – конзола рядко си намалява цената значително дори при промоционални кампании.

Един друг алтернативен вариант, който може да се окаже много добър избор, е да потърсим плейстейшън 4 конзолата в сайта за продажба на продукти втора употреба bazar.bg.

Какви са предимствата на този вариант?

От една страна офертите в този сайт за продажба на продукти от физически лица са много по-достъпни и на практика са по джоба на всеки. От друга страна това не означава, че качеството и състоянието на закупените артикули не е достатъчно добро. Често потребителите в тези сайтове си продават своите стари продукти, просто за да се закупят тяхна по-нова версия. Или защото детето им е пораснало и вече няма нужда от тях. Не рядко можем да попаднем и на оферта, която е публикувана защото собственикът на конзолата или друг артикул просто има нужда от пари за други цели. И съответно е решил да се раздели с нещо ценно и в добро състояние. При това на много по-достъпна цена.

Много често бихме могли да намерим наистина добра оферта за плейстейшън 4 в Bazar.bg, която да ни спести много пари и наистина да ни е по джоба, но същевременно ще получим първокласен и висококачествен геймърски продукт от един от водещите японски производители Sony. Нерядко се случва също да ни продадат такава гейм-конзола и с гаранционни условия, кутийка и пълен комплект аксесоари – все едно че сме я поръчали направо в някоя от водещите вериги за технологични стоки. Друг път може и да няма гаранция или оригиналната кутийка на конзолата, но затова пък да е в много добро качество и състояние – без каквито и да било повреди или забележки по външния вид.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*