Как да избираме правилно бански костюми?

Пазаруването на бански костюми може да изглежда като болезнено и дори безсмислено упражнение, но все пак е възможно да се намери такъв, който да пасва добре на тялото ви и да ви кара да се чувствате чудесно по време на лятната ваканция. Един умен купувач на бански ще има предвид всички предложения, изложени в тази статия.

Опознайте типа на тялото си. Вашата форма определя кой бански ще изглежда най-добре на вас. Измерете бедрата си в най-широката точка, кръста в най-тясната точка и бюста в най-пълната точка за най-добра представа за това, от което се нуждаете, тъй като оразмеряването на банските костюми зависи именно от тези съотношения.

  • Форма на круша: Ако бедрата ви са значително по-широки от кръста и бюста, вероятно сте круша.
  • Форма на ябълка: Ако талията ви е значително по-широка от бедрата и равна или почти толкова широка, колкото бюста ви, може да сте ябълка.
  • Формата на пясъчния часовник: Е тогава, когато бюстът и бедрата са с еднаква ширина, но талията ви е значително по-малка.
  • Права: Ако сте тънка навсякъде, без значителна разлика между бедрата, кръста и бюста, вие сте с права форма на тялото.

Пригответе се. Преди да тръгнете да си купувате бански костюм, се погрижете за необходимата епилация. Премахнете окосмението, което не искате да показвате, за да пробвате банския си костюм коректно и да знаете, че няма да направите грешка.

Изберете подходящ магазин за бански костюми. Има бутици, които се специализират в тази област, така че това е разумен начин да се доверите на професионалисти.

Също така изберете цветове и тъкани, които подчертават най-добрите ви характеристики и омаловажават по-малко добрите ви части. Тайната на добрия бански костюм привлича вниманието към най-апетитните точки на вашата фигура; това ще ви помогне да се чувствате по-удобно и уверено, както и да изглеждате възможно най-добре.

А освен бански костюм, по време на лятната си ваканция не забравяйте и своята преса за коса, за да изглеждате перфектно от главата до петите!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*