Акумулаторен джип или мотор да изберем за своето дете

За съжаление преди няколко десетилетия малчуганите не са имали възможност да се радват на толкова модерни, функционални и реалистични играчки, каквито днес са заринали пазара. Тогава преобладаващите игри са били свързани с катерене по дървета, гонене с вятъра, скачане на въже и много други. Не казваме, че наследниците не са се чувствали доволни и щастливи. Дори напротив.

Те са имали свободата да правят всичко онова, което им е доставяло удоволствие. Днес обаче картината изглежда другояче. Малките ни съкровища се раждат с усет към иновациите. Предвид факта, че търговците предлагат какви ли не изумителни забавления, то невъзможно е да лишим своите деца от тях.

Сигурно сте ставали свидетели на дечица, които с усмивка на лице управляват акумулаторни джипове и мотори. Навярно ви е минавала през ума идеята и вие да купите на мъничето си едно такова изобретение.

Какво обаче да изберете – мотор или джип? Всъщност какви са техните предимства и недостатъци, подтикващи ви да вземете правилно решение.

В днешната статия възнамеряваме да се посветим на това да разкажем малко повече за спецификите и функциите и на двете превозни средства. Вярваме, че информацията, изписана по-долу в редовете, ще успее да отговори на не малка част от въпросите, задавани от вас самите.

Предимства и недостатъци на акумулаторните джипове и мотори

За да вземете правилно решение, то трябва да имате известно наблюдение и върху двата модела возила. Ще започнем с акумулаторните джипове. Те се отличават от моторите, както става ясно. Основното между тях е самият принцип на движение.

Предлагат се два модела. Единият работи с акумулаторна батерия, която се вади и зарежда в продължение на няколко часа. Другият отново е с акумулаторна батерия, но не се налага отстраняването й, за да последва презареждане.

Като, че ли повече от родителите предпочитат модела, чиято батерия не се вади. Това обаче е въпрос на лични предпочитания и не смятаме, че следва да бъде кой знае какъв фактор, от гледна точка на самата покупка.

Дизайнът и на двете превозни средства е изпипан до съвършенство. Дори да се вгледате внимателно, то със сигурност ще е твърде трудно да откриете разликите с едно реалистично возило от същия модел.

Фаровете светят, издава се звук при потегляне на джипа или мотора, ключа щраква при запалване и т.н. Всичко това е огромно удоволствие и забавление за всяко дете.

Важно е обаче да знаете, че акумулаторни мотори се препоръчват за малко по-големи деца, особено онези разновидности, които са с батерия от 12 волта. Те обикновено са насочени към малчугани, навършили 3 годинки.

Ако вашето дете е по-малко, за предпочитане е да заложите на модел, който е с три гуми или джип. Така мъничето ще бъде много по-защитено и няма да се страхувате непрекъснато, докато сте на разходка.

Отделно от това, джиповете, както и сами можете да предположите, са много по стабилни при труднопроходими условия. Не е задължително детето да управлява единствено върху гладки и равни терени. Можете да се разхождате с тях на места, където съществува известен наклон.

Важно е още изборът да бъде пряко съобразен с предпочитанията на мъничето. Позволете му самото то да участва при покупка. Радостта ще бъде двойно по-голяма.

Разгледайте предложенията в онлайн магазина kikiriki.bg. Там разнообразието е на високо ниво, а цените по джоба на всеки купувач!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*