Как да организираме перфектното парти за рожден ден детето 

Всеки има различна нагласа към организацията на парти за рожден ден на детето, но каквото и да си говорим, понякога организацията на голямо тържество, може да съперничи по финанси и скъсани нерви с една сватба. В крайна сметка, всичко се прави за детето и е важно накрая всички да си тръгнат уморени, щастливи и изпълнени с много позитивни емоции.

И ако за купуването на подаръка няма да имате голямо чудене, просто отидете до Хиполенд, а и самите деца имат дълъг списък, от който може да избирате, то останалата част от организацията си е истинско предизвикателство.

На първо място – направете списък с гостите. Дали всички ще бъдат на възрастта на рожденика или ще има от 2 години, до 10 – годишни? Това изисква да помислите за меню и забавления за различните възрастови групи.

Направете покани – изборът дали да са хартиени или електронни е ваш, в зависимост от средата на детето. Съветваме ви, в името на здравия разум да дадете на партито начален и краен час. В противен случай рискувате да се превърне наистина в цял ден.

Мислете за родителите. Ако децата са малки, не предполага да бъдат оставени сами, но на възраст над 5 г, спокойно може да се доверите на аниматор, който да ги забавлява. Все пак, ако родителите са ви близки, е добре да има и кът с напитки и хапки и за тях.

Менюто – тук изборът обикновено е пица, но ако искате тематично парти или нещо по – различно, може да помислите за хапки, малки бургери, тарталети….

Игрите са важна и незименна част от всяко парти, затова си подгответе сериозен арсенал от забавления. Ако имате аниматор, обсъдете с него кои игри биха били подходящи и ще се харесат.

Изненада – ако искате подобаващ финал, помислете за изненада в края на партито – това може да е торта, някакви малки подаръчета, пинята или каквото и да е. Просто направете перфектния финиш, който ще се запомни!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*