Ето как да си изберете нов телефон

Когато купувате нов телефон, един от най-важните въпроси, които трябва да решите е дали искате да имате практичен апарат с много добри характеристики, или по-скоро предпочитате модерен модел с един от най-съвременните интерфейси. Добрата новина за вас е, че през последните две-три години смартфоните станаха толкова добри, че на практика е почти невъзможно да направите грешен избор. 

Ето защо ви съветваме да не му мислите много, а да изберете телефон от eMAG, тъй като там ще откриете едни от най-добрите съвременни модели. А ето и най-важното, което трябва да знаете, преди да направите окончателния си избор и да закупите нов телефон.

Дисплей

Изборът на правилния за вас размер на дисплея е ключов фактор да останете доволни от избора си. Ако е важно за вас да можете да използвате телефона си с една ръка, заложете на екран по-малък от 5.5 инча. Ако обаче възнамерявате да играете игри, както и да гледате филми и видеоклипове, заложете на модел с по-голям екран.

Камера

Камерата винаги е била важен фактор за потребителите на мобилни телефони, тъй като тя се използа много често, почти всекидневно, от всички нас. В днешно време е модерно смартфоните да разполагат с две и дори три камери. Добрата новина обаче е, че не е толкова важно колко пиксела са, а какви са функциите на камерите. На пазара вече съществуват по-евтини телефони, които могат да предложат доста прилична камера. Затова нашият съвет е предварително да проверите какви снимки прави камерата на вашия фаворит, преди да го закупите.

Батерия

Счита се, че това е другият много важен аспект, който трябва да се има предвид, при закупуването на смартфон. Добре е мощността й да не е по-малка от 2600-2800 mAh, за да можете да използвате телефона си спокойно през деня. Имайте предвид обаче, че колкото по-мощен дисплей и хардуер си изберете, толкова по-мощна трябва да бъде и батерията.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*