My Burberry – страхотният дамски аромат на марката, бележещ зрялост и изисканост

Ако има нещо, което с лекота обединява всички момичета, то това е желанието им час по-скоро да се превърнат в зрели дами. Още от най-ранна детска възраст момичетата се прехласват по дрехите, гримовете, обувките и парфюмите на майките си, нямайки търпение да дойде и техният ред, в който ще имат възможност да демонстрират личния си стил и усещане за мода.

Потопени в чувствените спомени и носталгията, днес решихме да поговорим за аромата My Burberry by Burberry – ако има парфюм, който категорично да бележи краят на моминството и началото на съзряването на дамата, то това е този аромат. Искрено вярваме, че няма жена, която да остане равнодушна пред прекрасните му благоухания. Добрата новина е, че се открива на повече от достъпна цена – уверяваме ви, че това би била една от най-успешните инвестиции в красотата, стила и елегантността.

Ароматът на Burberry излъчва оптимизъм, изисканост и стремеж към покоряване на нови върхове

Неразделна част от порастването и превръщането в дама е свързано с преподреждане на приоритетите и промяна в ценностите. Ако довчера сте се вълнували от училищния живот, то днес на дневен ред изникват далеч по-сложни и важни въпроси. Част от промяната със сигурност е свързана и с променянето на вкусовете по отношение на визията. Промени търпят не само любимите ни начини на гримиране и обличане, но и парфюмните ни вкусове.

My Burberry by Burberry притежава много по-класно и елегантно излъчване, характерно за по-зрелите, осъзнати и целеустремени дами. Затова и никак не е случайно, че голям брой жени споделят любовта си към този изискан аромат.

В съдържанието на този парфюм ни радва присъствието на изключително ценни и висококачествени съставки, отговорни за притегателната сила на есенцията. Долавяме акорди от сладък грах, бергамот, портокал, бергамот, грейпфрут, лимон, фрезия, индрише, праскова, зелени подправки, роза, пачули, мускус, виолетки. Цялото това флорално-плодово разнообразие предопределя небивалия успех на композицията, изкачвайки я на едно от първите места в личните класации на голям брой хора.

Есенцията е подходяща за носене най-вече през есента и зимата и то през деня. Ароматът е перфектен за носене в ежедневието, независимо дали става дума за лекции, офиса, или среща с приятели. Не се чудете повече, а час по-скоро се впуснете в това ароматно предложение от Бърбъри и встъпете в света на изящната парфюмерия.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*