Коя е най-предпочитаната секс играчка за двойки?

Вероятно не са никак малко хората, които използват секс играчки, но със сигурност малцина са онези, които биха посетили физически секс магазин. Повечето от тях изпитват неудобство да закупят такъв продукт по този начин. Затова те се доверяват на онлайн магазините, предлагащи секс играчки, като един от тях е Kex.bg.

Какво ще откриете в Kex.bg? В Kex.bg ви очаква богато разнообразие от секс играчки, предназначени за двойки, както и такива само за жени и само за мъже. В зависимост от предпочитанията си, дамите могат да избират измежду множество модели вибратори, пенис колани, дилда, анални разширители или вагинални и анални топчета. Мъжете ги очакват различни мастурбатори, пенис помпи и удължители, пенис пръстени и простатни стимулатори и масажори.

И нека се насочим конкретно към предлаганите на сайта дилда. Дилдото е секс играчка за вагинална или анална стимулация, която за разлика от вибратора не е електронна и позволява вие сами да регулирате скоростта на движенията. Те могат да бъдат най-различни, а това зависи от:
• материалът, от който са направени – силикон, метал или стъкло;
• какво ще стимулират – Г-точката, простатата или ануса;
дилда за двойки – това са така наречените страпон или двойните дилда. Вторите са предназначени и за двамата партньори, като целта е едновременното им стимулиране.

Дилдото може да бъде използвано както по време на любовната игра между партньорите, така и от всеки поотделно за самозадоволяване. А какво ще кажете, ако партньорът ви изпитва удоволствие да гледа как то потъва плавно във вас и после също толкова плавно излиза? Или не само да гледа, а да му позволите той да го прави? Най-вероятно и за двама ви ще е едно невероятно изживяване.

Интересни за дилдата за двойки, които можете да използвате съвместно. От двете си страни те наподобяват пенис, като в единия край той е по-тънък и подходящ за анално проникване, а в другия си край е удебелен и ще ви достави невероятно удоволствие, когато започнете да го усещате във вас.

Поръчайте онлайн избраното от вас дилдо от сайта на Kex.bg. Дискретността е напълно гарантирана.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*